Home » Lichaamsmassage

 

LICHAAMSMASSAGE

 

Ik zie de mens als één geheel ( holistisch) 

 

Het fysieke = je lichaam.           

Het mentale = je gedachten.                                                                                                                                    

Het emotionele = je gevoelens .

Het spirituele = je levensovertuigingen.                                                                                                                   

Alles hangt met elkaar samen en beïnvloedt elkaar.

 

Alles wat we meemaken ligt ergens opgeslagen in ons lichaam, ons lichaam weerspiegelt hoe we ons van binnen voelen, hoe we in het leven staan.

In ons dagelijks leven maken we voortdurend veranderingen mee,waardoor we wat uit balans kunnen raken, waardoor ons natuurlijk vermogen om te herstellen ontregeld kan worden .

Een lichaamsmassage is dan een moment met alle aandacht en tijd voor jou. Even ontspannen en tot rust komen wanneer je een drukke periode hebt gehad. In een verwarmde ruimte met rustige muziek op de achtergrond, daar waar jij je geborgen mag voelen.

 

Voor mij is massage de kunst van het aanraken, op een respectvolle manier. Met zorg en aandacht, warm en liefdevol. Het is een taal die vaak meer zegt dan de best gekozen woorden.

Tijdens een massage kunnen emoties, herinneringen of gedachten naar boven komen. Het gaat er dan om om deze te herkennen, erkennen en ze te aanvaarden als deel van jezelf.

 

De massage die je van mij mag ontvangen is een milde vorm van masseren, de grepen zijn over het algemeen langzaam, ritmisch en meditatief. Deze vorm van masseren bewerkt geen pijnpunten, maar is helemaal gericht op totale ontspanning. Het kan een herboren gevoel geven en stress en fysieke kwaaltjes verminderen.

Indien gewenst gebruik ik een essentiële olie van Doterra ,deze ruiken heerlijk en kunnen het effect  van de massage versterken en ondersteunen.

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb