Home » Voetreflexmassage

VOETREFLEXMASSAGE

Voetreflexmassage is gebaseerd  op de gedachte dat lichaam, geest en ziel harmonisch met elkaar verbonden zijn en een eenheid vormen. Wanneer deze eenheid uit balans is, kan een massage helpen om verstoorde harmonie te herstellen door het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te stimuleren. Zo stelt een voetreflexmassage de mens in staat zichzelf te helpen, te genezen of in een betere conditie te brengen.

Het zelfgenezend vermogen is heel krachtig, maar soms heeft het even een extra duwtje nodig. Een voetreflexmassage heeft, zoals gezegd, invloed op lichaam, geest en ziel. Het kan daarom, als aanvulling op een reguliere behandeling, uitstekend worden toegepast bij uiteenlopende lichamelijke en mentale klachten.

 

FUNDAMENTMASSAGE

Beide voeten zitten vol drukpunten die in contact staan met alle organen en weefsels in het lichaam. Als die drukpunten of reflexzones op de juiste manier behandelt worden, door druk te geven of te masseren , kunnen de corresponderende delen van het lichaam gestimuleerd worden.

 

HORMOONMASSAGE

De hormoonklieren zijn ook allemaal op de voeten terug te vinden. Klachten die hormoon gerelateerd zijn, kunnen worden behandeld via die punten. Naast vrouwelijke klachten als menstruatiepijn en overgangsproblemen, kunnen ook zwangere vrouwen heel goed via voetreflexmassage behandeld worden. Maar ook als er geen klachten zijn is dit een fijne massage om als ondersteuning tijdens deze periodes te ontvangen.

 

LYMFEMASSAGE

Lymfemassage via de voet is een zachte, ontspannende massage die ervoor zorgt dat het lymfestelsel in het hele lichaam wordt gestimuleerd. Hierdoor wordt overtollig vocht sneller afgevoerd en kan het lichaam ziektekiemen en afvalstoffen sneller afvoeren.

 

DEELMASSAGE

Dit is een voetreflexmassage waarbij een klacht ( jou klacht) speciale aandacht krijgt in een kortere tijd ( 45 min. totaal ) 
Deze behandeling herhaal je een aantal keren op korte termijn 
( 1 of 2 keer per week ) zodat de effectiviteit zal toenemen.
Je kunt ook voor een deelmassage kiezen om kennis te maken met voetreflexmassage en te ervaren wat het met jou doet.

 

Maar ook als er geen klachten zijn is elke massage fijn om te ontvangen

 

 

Klik hier om een tekst te typen.